vrijdag 3 juli 2009

Een avond aan zee

Na een mooie, in alle opzichten warme, ontvangst op de Franse ambassade was ik gisteravond op Scheveningen. Met het warme zomerweer was ik niet de enige: de wachttijd voor de parkeergarage was al snel twintig minuten. Strandtenten hebben bovendien een schreeuwend gebrek aan personeel ook al is het mooie weer ver van te voren voorspeld.
Maar verder hadden we een zeer plezierige avond met een feest van de 60-jarige personeelsvereniging van het LEI. We speelden petje op/petje af, maar ik had de historische quiz duidelijk te moeilijk gemaakt. Na 4 vragen was er al een winnaar.
De struikelblokkenvraag bleek de titel van het jubileumboek bij het 40jarig bestaan van het LEI. Dat was niet het nog redelijk bekende "Agrarisch Bestaan" (dat ik mocht helpen redigeren bij het 50 jarig bestaan) maar toch de frivole titel "Het leven begint bij 40".
Dat konden zelfs onze eigen medewerkers zich niet meer voorstellen (en de oud-medewerkers waren het vergeten) - het imago moet dus wat frivoler. Toegegeven, het was een lastige strikvraag.

Geen opmerkingen: